EnglishBosanski
Shopping Cart
Vaša Korpa je trenutno prazna.

O nama

 

Firma Tubos d.o.o. smještena je u Sarajevu gdje postoji još od 1989. godine.
Djelatnost firme Tubos je specijalizirano pružanje usluga u polju ugostiteljsko-turističkog inženjeringa, prodaja i servis profesionalne ugostiteljske opreme. Djelatnici ove firme na osnovu svog bogatog iskustva nude savjetovanje klijentima koji su novi u poslu i predlažu najbolja rješenja u građevinskom planiranju, prostornom uređenju, odabiru i kupovini odgovarajuće opreme i slično.

Također naše stalne i nove klijente potičemo na proširivanje usluga i poslovanja gdje im nudimo novu, modernu ugostiteljsku opremu koja će im pomoći da ostvare bolje rezultate. Tubos d.o.o. ima i svoj specijalizirani servis ugostiteljske opreme, a naši iskusni serviseri za klijente obezbjeđuju puštanje kupljene opreme u rad, servisiranje i rezervne dijelove u garantnom periodu i nakon njegovog isteka.

Firma Tubos d.o.o. zastupnik je za neke od najboljih evropskih proizvođača ugostiteljske opreme i inventara kao što su Omniwash, Modular, Tecfrigo, Beckers, Paderno, Aernova, Crem Internacional itd. Također, imamo postojanu saradnju sa gotovo svim proizvođačima, uvoznicima i prodavačima ugostiteljske opreme i inventara u regiji.

Osim na našoj web stranici, gdje predstavljamo sve proizvode sa kojima radimo, kupcima smo uvijek dostupni putem naših brojeva telefona, email adresa ili lično u našem salonu za sve dodatne informacije o proizvodima ili narudžbe. Naš salon je otvoren od ponedjeljka do petka 08:00 - 17:00 sati i subotom 08:00 - 15:00 sati.

Robu težine manje od 30kg besplatno dostavljamo u sve dijelove Bosne i Hercegovine, a obezbijeđena je dostava i većih količina uz dodatne troškove.